UPC – Take it or leave it (S01 ep.04)

UPC – Take it or leave it (S01 ep.04)S01 ep.04

my-upcÎn luna iulie am primit in Inboxul contului MY UPC- adică exact pe toate canalele posibile- mesajul celor de la UPC de Take It or Leave it in care sunt anunțat de un fel de UP SALES pe care l-au comunicat altfel, dar care are același final…

Tu cum îți plătești facturile?

Prin direct debit?

Sper că le verifici din când în când….

„08.07.2014
Pentru tine – noi canale premium

Dragă BOGDAN,

Îți mulțumim că ești alături de noi și te asigurăm că punem pe primul loc dorințele tale: îți oferim cele mai multe canale pentru copii și canale de documentare precum și cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.

Suntem fericiți să te anunțăm că din iulie îți oferim două noi canale premium  HD Disney Junior și Look PLUS HD pentru tine și întreaga ta familie.

Începând cu 1 august, abonamentul tău se va majora cu 3 lei (TVA inclus).

Ne bucurăm să te avem alături, de aceea vom continua să îți oferim serviciile digitale de cea mai bună calitate.

Mulțumim

Echipa UPC 

În conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanța de Urgența nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice, cu modificările si completările ulterioare, in cazul in care nu esti de acord cu modificarea prețului abonamentului, ai dreptul să denunți unilateral contractul fară despăgubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori. In acest sens trebuie să te prezinti personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea.”

Exprimă-ţi părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.